Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet i luften

Det är en slags tomhet i luften.

Önskar bort någon annanstans

Där snödroppar och krokus kommer upp

Står där rak i ryggen

Där fönstren öppnas och släpper in vårluften

Glädjen fyller rummen

och hoppfullheten  lyser i var fönster

Och träden står utanför stolta

En fågel flyger till sitt hus

Kvittrar och solros frön blänker

Det finns ingen tomhet längre i luften

Istället fylls hjärtat av förväntan

Se bort längre bort

All skönhet är där i horisonten.......

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-05 15:58



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
En önskan att se tomheten fyllas av fågelkvitter och naturens skönhet anar jag i dina längtansfulla ord...
2021-04-05

  alicja lappalainen VIP
längtan av lämna en plats som inte längre kan ger en impuls till livet och glädje.
2021-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP