Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag längtar till mitt hem

Överallt högar.

Kläder,

räkningar,

tidningar,

måstepapper

pryl på pryl

och damm i lager på lager.

Överallt skåp.

De som döljer

de osorterade 

själarna

- färgerna -

De älskade pappren!

Grova, släta, vita och de påbörjade

Tygerna, garnerna, De gamla fotona

pennorna och lampan, Skisserna och dikterna

- Mina två bord 

Alla verktyg och penslarna!

Drömöppnarnanycklarna

till min helt egna värld

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-05 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP