Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är en snäll och mjuk person innerst inne, men ibland träder jag över till den mörka sidan. Kanske försöker jag desperat att förstå mig på den? Eller så känns mörkret rogivande Om så blott för en stund...


Ett porträtt från bortom [Arkivet]

Varelser så hemska, spänner långa armar
Gråten står dig i halsen, käftar vill förtära dina tarmar
Mörkret tar vid då nattens varelser får liv
Landskap omgivna av död, kan du förstå vår eviga giv?

Skrivet i blod, i den Ondes skrift
Tog du till dig mitt ord? Svalde mitt gift?
Instängd bland ramar så kalla
Kommer din själ slutligen att förfalla




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-06 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord