Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En symbol.


Sten på sten


Hushållssten, gråsten
hittar du även i havet,
havsstenen som inte växer,
inte vänder på havets sand.
Snarare här och nu än i vårt rum
skakar stenen i mina händer,
griper stenens damm omkring sig,
färgar stenen fingrarna gråa
och svänger pendeln för hand.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-07 16:04



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket bra metafor!

2022-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen