Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanke

såg svanar stå på årets sista isflak i dag
såg vattnet runt dem såg vassen
såg viken där
såg himmelens få moln spegla sig i viken
såg mig själv simma i vatten havet himmelen
lite vind blåser
stranden jag plaska i som barn mor var van lät mig bada som barn bör
havet viken olles båthus jag mina bröder vatten
kommer sakna att dela ta del när livet slut tar klippor jag badat

svanen havsörnen måsen i skäret vid himmelen bor
så litet viken så stort havet är




Fri vers av Steff...
Läst 395 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2021-04-08 01:31



Bookmark and Share


    Steff...
Tack vänner så fint ni skriver om mitt dravell:-)
2021-05-03

  Nanna X
Havet är stort, din dikt är också stor!
2021-04-13

  Blomma-Stjärna VIP
en dikt som frammanar
havet

- så väldigt
stort
att få simma där
som barn -
klipporna där man kan ligga
och sova
.
2021-04-08

    Lena Staaf VIP
Vattnet, så ursprungliga känslor det manar fram. Fint skrivet!
2021-04-08

  alicja lappalainen VIP
lyriska bilder
2021-04-08

  Kungskobran VIP
Fantastiskt fina minnen
2021-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Steff...