Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livlös

Naken som ettt nyfött barn

Stod han där

Lika sårbar

Tankar äldre och gråare

Än askan från Etna

 

Lavstenen grå speglade ödeläggelsen

De var ett väsen i själen

Fört med sig förlamande ödeläggelse

Den ene i sin natur

Den andre för ren överlevnad

 

Nu var det dags att betala

 

Sinnesro finns inte någonstans att finna

Varken i ljus eller mörker

 

 

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-09 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ