Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sudda tomma leenden

Tog det finaste

Lät murkna vanor

Ta allt av värde

 

Nu är tiden mogen

Alltför sent vaknar våren

 

Ser humlans kamp

Lyfta mot himlen

Varför när mörkret lockar

 

Låt sorgen vara din vän

För någon vän sörjer dig inte

 

När inget gensvar finns

Varför ge en hand

Värd att ta emot

 

Varför?

Varför!

 

Har aldrig mött en famn

Så nu saknas livet

 

Kölden syns inte

Leendet är blått

Döljer år av djup

Vilsen i livets kamp

 

Nu letar jag halmstrån

Allt,allt,allt

Måste byggas om

 

Rädslan kryper in

Under tomma leenden

 

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-10 23:51



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Fin!
Melankoli, genuint och uppriktigt uttryckt.
2021-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ