Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken fot ska man stå på

 

När man inte har några fötter

 

När gyttjan når en nästan

hela vägen upp till munnen

 

När mörkret kring din spegelbild

gör dig oförmögen att se

 

När skammen når hela vägen

in i djupet av ditt hjärta

 

en enkel fråga

utan ett givet svar

 

Snälla,bär mina ögon

Låt dem se!

 

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 88 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-11 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ