Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här och nu

 

Tomt är mitt hjärta,mitt väsen

Dags att ta farväl

Precis nu som då

 

För trots att jag dör en smula

Så gör jag som alltid förr

Raderar allt jag fått

 

En ny dag och natt

En ny plats och stund

Ansikten nya som ska klämma

Pröva den nyas tålamod

 

Just nu,just här ser du inte en min

Sminkad för den oberörda ansiktsmin

En mask för att leva

Ändå dömd att dö

I ett vakuum för den

Som ingen kan se

 

Allt före och efter är tömt

Fast det nog är skrivet i skyn

När man är ensam

ärren är djupt i dyn

 

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-12 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ