Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyskraftens fader

allöverskinande skuggfäktare
lys bort mörkret i mig
hjälp mig våga stanna i förtvivlan
var vid min sida när jag blåser ut ljuset
för ingen dag utan natt







Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 72 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-14 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild