Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kort kort


två månar

Jag går på luft

två månar vandrar på himlen




Fri vers av kalles
Läst 83 gånger
Publicerad 2021-04-15 02:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalles
kalles