Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här är bara en dikt

Det här är bara en dikt
ordet jag är bara ett pronomen
sammanhanget krig bara en illusion
vrålet döda ingenting som hörs

Det här är bara en dikt
barnet en tillfällig besökare
blodet ingenting som rinner
gråten ingenting som väter

So don’t cry
Don’t mourn
Life is just an illusion
in the absence of Death




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-04-15 03:33



Bookmark and Share


  Anya VIP
Finns ett vemod i konstaterandet: "Det här är bara en dikt"
Faller särskilt för gråten som inte väter. Så kan det verkligen vara. Är man nog ledsen orkar man inte gråta....tänker jag.
2021-04-16

    Lena Staaf VIP
Vad är verkligt? Världen och självet sett utifrån och då dunstar det bort.
2021-04-15

  Kungskobran VIP
Allt är en illusion av en illusion
men livet går vidare ändå
2021-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP