Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Erinran.


Till far


När din kropp till sist gick sönder,
som din gamla Renault en gång rostade ihop,
blev ledningar kvar som kliar oss med behov.
Vi hängde i dina starka armar liksom elkablar
som söker efter sin krafts kontakt.
Dessa väggar som ett sjukhus skall utgöra
ville du att vi skulle vara - hemmavid.
Du bad oss att vara redo där hemma.
Ensam såg jag sedan dina ögon i mig själv,
och gick nästan vilse.
Ännu vandrar jag vidare med stafettpinnen
på mina egna vingliga ben.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 38 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-15 10:05



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Här finns både ömhet och styrka.
Vackert!
2021-04-21

    Sefarge VIP
Innerligt berörande
Skriftat!


2021-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen