Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorade tankar

 

Ett vilset barn

I en vilsen tid

Kan det bli annat än fel

 

Har jag älskat av fel orsaker

Har jag älskat överhuvudtaget

Har jag bara älskat mig själv

 

Varför krossade jag allt

Jag letar ännu skärvor

Allt för att se mig själv hel

 

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 88 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-15 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ