Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om kärleken


Sveket

Du älskar mig.
Det har du alltid gjort.
Du älskar mig så mycket att det gör ont.
Du berättar det varje dag, du säger att jag gör dig stark när du känner dig svag.
Jag inser med visst obehag,
Att jag inte älskar dig.
Det har jag nog aldrig gjort.
Du har gett mig tröst om natten.
Men dina ord rinner av mig som vatten.
Ditt omdöme är illa, din bekräftelse och dina ord är hämtade ur inget.
Du säger att jag är bra, att jag är stark men säg
hur kan man tro på någon som älskar en sån som mig.




Fri vers (Fri form) av Simon Storm
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-16 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simon Storm