Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomrum

Vi säger några ord
Men i tomrummet finns fler
Mycket blir osagt
Men vi förstår så mycket mer
Jag vet vad du vill ha sagt
Men du vet att jag redan vet
Instämmant hummande står vi här
Vill inte vara till besvär
En dag ska det osagda bli sagt
Frågan är bara när
Förmodligen på ett berg någonstans
I en helig andakt





Fri vers av Simon Storm
Läst 110 gånger
Publicerad 2021-06-15 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simon Storm