Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet

Sorg utan tårar. Skratt utan glädje.
Kärlek fast den sårar. Inget jag bedårar.
Ändå är jag här.
Ramlandes framåt, så länge benen bär.




Fri vers av Simon Storm
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-30 01:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simon Storm