Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret

Det var längesedan
Jag kände något annat än rädsla
Ibland kommer det stunder
Som förnimmelser
Av en svunnen tid
Då mina andetag var djupa
Men de varar inte länge
Mitt hjärta skriker
Och påminner mig
Du får inte vila
Du har vilat allt för länge
Nu ska du slita
Och sona
För det som inte görs
Kommer ikapp
Och det som inte närs
Det dör
Men jag är inte död än
Och så länge glöden lever finns det hopp
Hopp om en hettande flamma
Som brinner i natten
Den ska leva igen
Likt ett odjur ska den vråla
Och likt solen lysa upp världen




Fri vers (Fri form) av Simon Storm
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-16 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simon Storm