Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta är en dikt, om en fallen ängel.


Lucifer

Jag minns när vi var nakna
Det är sådant jag kan sakna

Nu kan jag inte sova
För jag vill inte vakna




Fri vers (Fri form) av Simon Storm
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-04-07 02:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simon Storm