Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta

Allt jag känner är smärta.
När jag vaknar ligger den tungt i mitt hjärta.
Den tynger hela dagen, känns i axlar, ben och magen.
Som sisyfos vandrar jag framåt för att sedan börja om igen.
men men, lyckan kanske kommer sen.




Fri vers (Fri form) av Simon Storm
Läst 107 gånger
Publicerad 2021-04-16 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simon Storm