Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku utan distans

kyssande par
under bladknopparna
gungar nattens regn




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-17 00:41



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
I den vackraste poesi måste finnas ett uppror. Särskilt där.
2021-04-17

  TrollTörnTrappan VIP
Hur man gungar regn..?! ..tål att grunnas på hur man gör :-) Månne hänger det samman med kvistar som gungas av vinden..?
2021-04-17

  Nanna X
Ja ack... dikten väcker drömmar om livet efter corona.
2021-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP