Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5000 timmar

Är du redo
Redo för min kröning nu?
Är du redo
Att ta mig härifrån?
Är du redo
För pestens socker?
Är du redo
Att ge mig elchocker?

Allt som vi sa
Allt som vi va
Allt som vi tar
Inget finns kvar
Allt som vi vill
Löften vi tar till
Aldrig stå still
Ger upp utantill

Svarta handskar, vassa knivar
Du rör dig som i en giallo.
Jag dricker gärna saften från mina
Misstag som sköljer över mig

Är du redo
Att förinta Karthago nu?
Är du redo
Att bränna ner Rom?
Är du redo
För en annan metafor
Är du redo
Att surfa över din egen moral?

Du tog mig inte 5000, 6000 timmar
Härifrån...

Allt som vi sa
Allt som vi va
Allt som vi tar
Inget finns kvar
Allt som vi vill
Löften vi tar till
Aldrig stå still
Ger upp utantill

Du får mig att se mellan mina fingrar
Som i en politisk thriller
Du har så lätt att få tyst på tystnad
Inga virus får stoppa dina skämt




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Robin V
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-21 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robin V
Robin V