Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret blåser in

 

Skir är grönskan

Under himlen

 

Skör är sinnet

Utan jordmån

 

Vissen växer hjärta

Utan någon enda

 

Slingrig stig jag har nu vandrat

Ändå vilsen trots all smärta

 

All min tomhets brustna skara

Äter de som vågat nära

 

Nu har stormen valt att rasa

Svart är virveln av mitt kaos

 

Lyssna noga här vi lära

Själsligt ensam är en skam

Ack så tung att bära




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-21 17:04



Bookmark and Share


  Monica Lindgren


Förmedlar ensamhet. Man känner medlidande med diktjaget och det är väl meningen. Hoppas "det", dvs diktjaget snart får känna sig mindre ensamt!
2021-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ