Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den ultimata friheten,att kunna få försvara sig själv! (Också blir vapenmaffian.så mycket gladare. .)


29 Februari lösning: skottår åt alla,varje dag i hela livet.




Ropen skalla
Jaktslakt åt alla!

Frihet att även
Skjuta och

Kunna
Försvara*sig

Mot galna
Polismördare

Som endast är
utklädda psykopater

Redo att villigt utplåna
Vem som helst när som
helst i sin närhet

Helt oskyldiga med
-,borgare. Alltså!

Eller frukt-ansvärda
Fylleälgar i stackars
Kulturtanters trädgårdar

Bort med dem

Samt alla ylande
Vargar som sätter
Skräck i små barn


Så känslan man får
av att kunna försvara

Sig o mänskligheten
mot all djävlighet är
ju så great

Helt all over
Alltså!







* Med skottsäkra vilda
-westen på?




Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-24 08:29



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
I USA säger de att vapen är trygghet. Konstigt tänkt.
2021-04-24

  Kungskobran VIP
Skjut först fråga sen...
2021-04-24

    Sefarge VIP
Nej han som blev avrättad
Av hysteriskt outbildad
polispersonal i sin skjut
-järns utövning!
Lätt gnälla på andra
länder, men glömma
Bort det egna landets
Misslyckande?




2021-04-24

  Koloristen
Glöm inte Eric Torell.
2021-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP