Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags?

 

Månens bleka sken

Mannen i skuggorna

Blekare än så

 

Länge var stoltheten där

Fast lika tom

Som den gröna vinpavan

På eftertankens söndagmorgon

 

När man förstår

Att ens ord ryms just där

I flaskan

Nu lika värdelösa

 

Inget var jag

Allt jag gjort blev till frågor

Vem ser den bleke i skuggorna

 

Är det dags att träda fram

För att betyda mer än förr

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-25 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ