Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den fyrkantiga


Växte upp
i den fyr-
kantiga
staden


Det tegelröda
fängelset är
inom synhåll
från det stora
torget


Livsluften
består av
skvaller...


Längtar
inte
tillbaka




Övriga genrer av Fredrik P. VIP
Läst 420 gånger
Publicerad 2006-07-23 17:58



Bookmark and Share


  Agnes
Gott att läsa.
2006-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP