Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du bli min vän?

vill du bli min vän?
jag frågar dig igen
till den lycklige kommer den

vi ser den inte alltid fastän
den finns mitt framför ögonen –
det vi kallar vänskapen

den är så ljuv, den är så grann
den känslan den är sann
lycklig den som den fann,
så fånga den om du kan...

jag vill vara din vän
och jag frågar dig igen –
vill du ha gemenskapen?
vill du ha den – kärleken?




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-05-01 10:54



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Svar Jaaaaaaa
2021-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP