Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbara morgnar

 

Jag måste finna dig

tillbaka

i virusets vimmel

har vi gått vilse.

 

Jag tappade rösten

du såg mig försvinna

jag släppte din blick.

 

Jag fann inget brev att skriva

inga kramar att få

bara tomma väggar

jag inte kunde nå.

 

Kom åter min älskade

hitta mig tillbaka

dröm mina drömmar vakna

till underbara morgnar.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-01 19:34



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Som föregående talare: jag gillade också denna :-)
2021-05-09

  helenita VIP
Gillar mycket?
2021-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP