Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord -beroende


Solen speglar sjöar i dina ögon
jag drunknar och faller.

Våra ögon är gjorda för att älska varandra.

Det är en helt annan vår,
ett helt annat liv.

Jag visste inte förr
att kärlekens mått kan vara gränslöst.

Jag förstår inte nu
hur jag överhuvudtaget
kunde existera innan detta.




Fri vers av notsomad
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-02 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

notsomad
notsomad