Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haffat kött på poeter

Sträck upp en hand - ni som inte haffat kött på Poeter?

vi som gör mellanslag, radbryt, mellanslag, kommatecken, radbryt , punkt och leker utan stor bokstav..bara långa sköna meningar
söker efter svåra synonymer

vi: sökare, stökare, lökare, poetare, stekare
sträck upp den,
NÄVEN
om orden finns för att förföra
och inte för att beröra eller jo,
att beröra men mest för att bli sedd och hörd
skrika ut och dansa naken
för naken är allt du inte kan vara
där du är
den du är
en annan
ensam
tvåsam
tråksam
men här
HÄR - är du allt
kan du allt
ger du allt
ser du allt
ORDEN BRINNER PÅ DIN HUD
BRINNER I DINA TANGENTER
kommer ut
kommer in
kommer under
HUDEN
på poeter
vi är vad vi heter!!
Jag sträcker min hud till dig
TA DEN!!
ge dina ord till min hud
fläker min själ till dig
bredbent
darrande
förförisk
ÄLSKA MIG
ordpenetration
extasmigration
bort från verklighetssegregation

Vem har inte haffat på Poeter
säger vi .se?
eller bara HEJ POETER?
Ser ni också varje bild som ett ögonblick?
bor ni också på hotell?
river ni upp huden?
lever ni livet som om ingenting vore väl?
skriker ni när ni är ensamma?
längtar ni efter vidunderliga ögonblick av verklighet?

Saknar ni också att leva
som om allt vore en och samma minut?
ett och samma ögonblick
där ni dog och levde i samma andetag?

Det är lidandet som är livet
och livet som är lidandet
och tangenterna som är de trummande hjärtslagen
och KAMRATER
visst lever vi?
skriver?
andas?
och förhoppas?
över köttet
och andetagen
en timma till
ett ögonblick
i sänder

HÄR hos POETER.SE

Köttets lust

och SJÄLENS OBOTLIGA ENSAMHET

OBS: sista meningen är ett citat
Alla som gissar rätt får en guldstjärna i evigheten

P.S Googla. D.S









Fri vers (Fri form) av notsomad
Läst 175 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2022-04-24 00:12



Bookmark and Share


  Stisse
Du har skrivit en fantastiskt uppfriskande text. Blir inspirerad att fortsätta skriva. Bokmärker.
2022-10-19

  Ulf D VIP
"bemäktiga sig, fånga." eller haffa, ett bra verb.
Ja, det är ju orden som förför, och även här.
2022-04-29

  Koloristen
Koolt! Bort med textapo!
2022-04-24

  SatansSon VIP
Skitbra ville jag skriva Men en Samsung skriver som den vill!
2022-04-24

  SatansSon VIP
Skivbra! Du är verkligen en frisk fläkt här
2022-04-24

  cilax VIP
oj, vad fräscht! och bra
2022-04-24
  > Nästa text
< Föregående

notsomad
notsomad