Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack Ludwig för konstruktiv hjälp


Helig Dialog


Förintelsen finns på tungan
hoprullad som en pralin,
det starkaste av salter

Den återhållna vredens
katastrofala tidsbomb,
osörjda nätters livrem

för vem vet vem juden är
som inte skådat honom
i sin egen skuggas rörelse

Massorna samlar sig
vid kanten av Ararats berg
i väntan på duvans vingslag

Historien är inte logisk
och lidande kan aldrig mätas
men en människa kan lyssna

endast i erkännandet
finns det hopp








Fri vers av Rachel Roth
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-07-24 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth