Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår och höst

 

Faller rosa regn

Lägger sig till ro

Som mattor i salar av liv

 

Skönheten bedagas alltid

Vad står då kvar

Ditt nakna inre

Är det lika skönt att skåda

 

Försent dyker frågan upp

När jag står här,naken

En klar och kall dag

I höstens glödande färgfest

Som är en kamp

Om herraväldet

med döden

 

Höstens färger blöder

Slutet känns nära

 

 

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-06 17:35



Bookmark and Share


    Steff...
fin
2021-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ