Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


besök

 

av välkommen vår

värmen du är inuti

nytt liv växande




Bunden vers (Haiku) av in effigie VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-10 19:09



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Vacker haiku med djup innebörd!
2021-05-10

  Staffan Nilsson

Uppskattar särskilt v och vä.
Ger inte intryck av tillfälligt besök utan av glatt återseende.


2021-05-10
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP