Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goin' on


Lyckliga är de som går igenom ett helvete,
viskade kören som blev kvar där.

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Almagrundet
Läst 122 gånger
Publicerad 2021-05-11 19:12



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
Baam!
2021-05-11

  Burn

Haha, jävligt bra! Och så sant!

2021-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet