Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bra dikt

En bra dikt ger åhöraren
ett utbyte av något
som måste vara framsprunget
ur livets alla erfarenheter
på gott och på ont




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-15 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP