Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sveriges "beslutsfattare"

Sveriges beslutsfattare ska sörja för att deras invånare ska få adekvat vård vid sjukdom.
Men politikerna har glömt bort att vårdpersonalen måste kunna förstå det svenska språket och sedvänjorna. Beslutsfattarna har gjort bort sig totalt. De borde ställas inför riksrätt.
När man ber om kaviar till äggen kommer man fram med en tub dillmajonnäs, och påstår att det inte finns någon kaviar trots att det finns två tuber. Det är så eländigt, men det saknas plats att redogöra för all galenskap. Kunderna betalar själva all mat men det är personalen som går och handlar och bryr sig ringa om vad allt kostar och vilka rabatter man kan få. En gång hade en tub tandkräm inköpts för 90 kr.
















Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-15 19:06



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
ja och jag stöter också på galna priser i affärer från dag till dag. Jag tänkte föreslå konsumentkontrollens ansvar.
2021-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP