Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen själ söker hem

 

Norrskenet sprakar över oss

I oss

Det var längesedan nu

 

En tung suck

Läppar som söker tröst

Krumbuktar men i mörkret

Där lyser närheten med sin frånvaro

 

Mm,jag sa just det

Livet är ensammare än någonsin

Det finns stjärnor som lyser

Vill se dem som fyrar

Som fyrar av kaskader av hopp

 

Söker med ljus och lykta

Lykta har mina dörrar varit

 

Jag låser upp för att släppa in skratten

Vill du skratta med mig?

Som förr under solstormars flammor




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-16 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ