Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagad i soljusets obarmhärtighet

 

Jagad som den svarta huggormen

Synlig ringlandes på berghällen

Mina bett landar i ett kaos

 

Världen är vid liv

Där berget tar slut

Där skuggan räddar mörkret

Den svarta ormen kämpar

För sitt egna liv

Som oss alla

 

Fast jag ser inte berghällens slut

Viskar du ömt i mitt öra

Berättar var världen börjar

Var mitt mörker slutar

Fast min älskade jagar mig

 

Det raspar och river i min hud

Fast smärtan

Finns blott i sinnet

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 93 gånger
Publicerad 2021-05-16 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ