Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Soluppgång

Öppna fönster
leder ljuset
skapar nya rum

Letar efter en sanning
som glömts

I huset bodde
för längesedan en familj
alla finns inte längre kvar

Morgondroppen i vänster öga
sänker trycket
bevarar kanske synen
biverkan
längre ögonfransar
ändrad ögonfärg

Tiden krymper
sanningen ligger ännu glömd
på andra sidan bäcken
skavande
en spång finns till andra sidan

Glömda sanningar
trivs kanske bäst glömda
ej eftersökta
helt enkelt lämnade

 Jag vänder vid spången
det var kanske aldrig
någon sanning

Solen står rakt ovanför berget

 © Eva Hedlund fd. Langrath 2021




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-17 12:53



Bookmark and Share


  ULJO
Fint i ord och bild
2021-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP