Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske hittar vi varandra igen

Utan beredskap
Föll jag hårdare
Vart var jag på väg
Kanske hem
Kanske bort
Kanske hittar vi vi oss själva
Kanske tappar vi allt
Kanske hittar vi varandra utan vetskap
Att vi stått framför varandra hela tiden
Men bara kanske




Fri vers (Prosapoesi) av Bebyjesus
Läst 135 gånger
Publicerad 2021-05-19 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bebyjesus
Bebyjesus