Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossat hjärta

Du är ganska dum om du tror att jag inte grät inte sörjde inte brydde mig
För gud vet hur många gånger jag krossat mitt hjärta för din skull




Fri vers (Prosapoesi) av Bebyjesus
Läst 139 gånger
Publicerad 2021-05-19 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bebyjesus
Bebyjesus