Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnrum

En kameleont
Fem traktorer
Många batterier
Spiderman
Spannvis med slime
Vattenfärger
Käpp, en fjäder
Garage, ambulans

Arken vi byggde
som rymde allt.





Fri vers (Fri form) av A. S.
Läst 141 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-20 07:10



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
De sista båda raderna låter läsaren ana att barnrummet som skildras tillhör förfluten tid. Fin dikt!
2021-05-21
  > Nästa text
< Föregående

A. S.
A. S.