Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pulver

Pulverkaffe i pappersmugg,
pulvermjölk.
Evighetskex och skådebröd,
pappersfat.
Ljusgul vägg,
filmstjärnecollage,
barnets rätt, papper, tal.
Separera.

Dricka sin egen pulvriserade kropp kaffe
en eftermiddag,
ett socialarbetarkontor.




Fri vers av A. S.
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-31 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. S.
A. S.