Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nog

När du var arg började du tala dina förfäders språk
sa att det var den sista plogskivan
och att du hade drygt

du vred ur trasan
det droppade gammalt diskvatten
bildade en pöl på golvet som
reflekterade himlen grå.




Fri vers (Fri form) av A. S.
Läst 129 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-24 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. S.
A. S.