Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krigsfartyg

Krigsfartyget
med sina trånga pansargångar
Sina kommandocentraler.
Hörlurar, ekolod, radiosändare, ubåtsdetektorer.
Där meddelanden skickades utifrån in,
inifrån ut. Runt och runt.
Beslutskretsar,
torpeder.

Där satt du, som en krigskomponent,
kopplad.
Ett annat liv,
där utanför.
Djupet.
Och valarnas signaler.





Fri vers (Fri form) av A. S.
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-15 21:16



Bookmark and Share


  Johan Karlsson
Den här fick du till.
2022-09-08

  SatansSon
du kan detta med poesi.
2022-08-21
  > Nästa text
< Föregående

A. S.
A. S.