Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Därför

Fick jobb på internationellt rederi
fartyg till all världens kontinenter
det var drömmen
det var därför.

Du, granne ovanför
morsemeddelanden genom väggarna
jag kommer att sakna dig
i framtiden.




Fri vers (Fri form) av A. S.
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-24 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. S.
A. S.