Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eine innere BAUHAUS zu finden


Det verkar finnas ett slags omvänt dödmansgrepp om vissa saker i ens liv - när man släpper greppet om dem får man kraft, medan om man håller för länge i dem så bryts den.


 




Övriga genrer (Aforism) av Almagrundet
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-20 10:53



Bookmark and Share


  Cadena
Ja, en viktig insikt.
2021-05-23

  Larz Gustafsson VIP
Vi hade ju t ex bandet Bauhaus.
"Bela Lugosi Is Dead".
2021-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet