Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråt min sorg, gråt ut


Så kom den över mig

när jag minst anade

som en tsunami

sorgen efter dig


Saknaden jämrar sig i mig

tårarna droppar

lämnar djupa spår

i en kantrad värld


med ögon som inte ser 

är djupa brunnar nu

däri bor saknaden

visar sig i detta eviga vatten























Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-20 18:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2021-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP