Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi har ett av världens högsta skattetryck.... Vård omsorg och skola, dit ska pengarna gå!


"När skam går på torra land"

Vad får vi för pengarna?
Vem tar mer än man ger tillbaka?
Demokrati- solidaritet finns den idag?

Frågor söker svar!
Långivarna, i dessa tider vill naturligtvis
tjäna på den så kallade givmildheten!
Ingen lånar ut pengar utan säkerhet!
Du och jag får betala genom höjda
skatter och jobba fram till sista
andetaget!

Ang Rubriken....

VD på vattenfall ett statligt verk tjänar
1, 3 milj i månaden! Allt medan elräkningarna
för fotfolket höjs och vissa delar av vårt
land har elbrist!








Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av WyS VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-21 16:15



Bookmark and Share


    lydriket
Bra formulerat och tänkt.


Brottsstatistiken kommer snart att knacka dörr även hos regimens förnekare. Det tar bara lite längre tid för siffrorna att nå dit.
2021-05-24

  Kungskobran VIP
Jäkla profitör, sänk hans lön till hälften så får vi lägre elkostnader.
2021-05-21

  Annie b'larsson VIP
Har vi elbrist? Då använder vi för mycket el. Så måste det vara. Vi människor kan inte få allt. Det kommer vi bli varse när vi måste sälja bilen och börja gå och cykla och sy om gamla kläder och inte ha så stora krav på att allt ska vara så perfekt och fantastiskt jämt.

Vi måste skärpa oss och dela med oss till de som ingenting har.
2021-05-21

  Koloristen
Ned med parasiterande över- samt underklass!
2021-05-21

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som belyser samhället vi lever i.
2021-05-21
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP