Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


På sätt och vis mångfasetterat.


Alter personas babe


Brusande i mitt huvud
under en del av dagen.
Jag är vän med alla dina röster
och de har alla olika saker att säga.
Men hur blev du så delad?
Fem personer i ett själv.
Men de kallar sig alla för mina.
Varje dag, för några ögonblick,
så synkroniseras alla dina röster
och jag hör alla delar av dig,
med alla de fem rösterna,
säga att du älskar mig.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-05-22 16:33



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Det sjätte sinnets samlande förmåga.
2021-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen